RSS
Prima » Cronica regiunilor » Informații exclusive privind interdicțiile de intrare în Rusia
imprimare
Informații exclusive privind interdicțiile de intrare în Rusia
26.09.2018      

Președintele Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin, a împărtășit informații exclusive despre interzicerea intrării în Rusia, utile pentru cetățenii care au suspiciuni în ceea ce privește o posibilă interdicție pentru ei de intrare în Federația Rusă.

El a menționat că, de exemplu, cetățenii Moldovei sosesc cu avionul la Domodedovo și acolo află că au interdicție de intrare. Aceștia sînt deținuți și plasați într-un centru temporar pentru cetățenii străini pînă cînd se efectuează un zbor de întoarcere.

„Dacă aveți suspiciunea că ați putea avea interdicție, atunci, în primul rînd, vă recomand să cumpărați bilet pentru zboruri în Rusia, deoarece companiile aeriene rusești informează, nu pe toți, dar în mare parte, referitor la prezența interdicției”, a spus Alexandr Kalinin.

Potrivit lui, în plus, este necesar de cumpărat un bilet pentru zborurile matinale, deoarece, de regulă, cetățenii care au interdicție sînt trimiși acasă imediat înapoi cu următorul zbor, care decolează de la Domodedovo la Chișinău.

„Dacă sosiți cu o cursă de seară și mai multe zboruri de la Moscova la Chișinău nu sînt, veți dormi toată noaptea în așa-numitul centru de detenție temporară pentru cetățenii străini. Dar acest lucru nu poate fi numit centru, este doar un colț betonat, unde se află doar scaune și nu există condiții pentru ca cetățenii să doarmă, să mănînce, să meargă la baie, să-și încarce telefonul”, a afirmat președintele Partidului Regiunilor din Moldova.

Sursa: NOI.md


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
Tel , Fax vizitatori: 1166536
 
top