Prima » Evenimente » Partidul Regiunilor din Moldova s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul din 24 februarie
imprimare
Partidul Regiunilor din Moldova s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul din 24 februarie
01.02.2019      

Partidul Regiunilor Republicii Moldova s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul parlamentar, cu promisiunea de a deschide noi locuri de muncă și apărarea intereselor moldovenilor care muncesc în Rusia.Liderul formațiunii, Alexandr Kalinin critică dur declarațiile liderului informal al PSRM, Igor Dodon, potrivit cărora ar fi obținut amnistierea moldovenilor expulzați din Rusia.

Membrii formațiunii politice spun că din oferta electorală prioritară este îmbunătățirea condiției moldovenilor aflați în Rusia.

"Ne propunem, în primul și-n primul rând, o ameliorare a regimului juridic al cetățenilor noștri aflați peste hotare, o îmbunătățire a condițiilor elementare de trai, un acces la servicii juridice de calitate", a spus Cristina Craievscaia, candidată la funcția de deputat, Partidul Regiunilor.

Liderul Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, spune că, spre deosebire de PSRM, formațiunea sa nu va face declarații deșarte. 

"De fapt, amnistia nu funcționează, dar noi vom atrage atenția la amnistie și vom obliga președintele, care și-a luat asupra responsabilitatea și a promis cetățenilor că va fi amnistie, va trebuie să-și respecte promisiunea", a declarat Alexandr Kalinin, președintele Partidului Regiunilor 

Reprezentanții PSRM nu au comentat deocamdată acuzațiile. Partidul Regiunilor va figura al zecelea în buletinele de vot pentru circumscripția națională.

Sursa: publika.md


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
vizitatori: 1893209
 
top